Vacature Landschapsontwerper / Landschapsarchitect

Bij Bureau Maris werken reizigers, vaders, een voetbalster, detaillisten,  een moeder, tuinliefhebbers, wandelaars, een menner, amateurfotografen en een golfsurfer. Samen werken wij aan prachtige projecten, waar we trots op zijn.

Wij zijn nl. een ontwerp- en adviesbureau op het gebied van landschapsarchitectuur, stedenbouw en inrichting openbare ruimte. Gevestigd in Zeewolde, verzorgen we uitdagende projecten voor overheid en bedrijfsleven, die zowel in het stedelijk als in het landelijk gebied zijn gelegen.

De werkwijze van ons bureau kenmerkt zich door een zeer flexibele en persoonlijke aanpak. Momenteel zijn wij op zoek naar een:

Landschapsontwerper / Landschapsarchitect

In deze functie:
• Ondersteun je de projectleider bij de uitvoering van de projecten;
• Kun je opdrachtgevers adequaat adviseren tijdens het hele ontwerpproces, op verschillende schaalniveaus in landelijk en stedelijk gebied;
• Ben je een echte teamplayer
• Heb je uitstekende communicatieve vaardigheden;
• Heb je ervaring met MicroStation/Autocad, Indesign, Photoshop, Illustrator en Sketchup;
• Ben je creatief in je vak en heb je gevoel voor detail;

Heb je een relevante achtergrond en een HBO/WO-opleiding (bijvoorbeeld: Hogeschool Van Hall Larenstein, Wageningen Universiteit of Academie van Bouwkunst) dan ligt hier een interessante functie voor jou. Ervaring in een soortgelijke functie is een pre.

Het bureau biedt een uitdagende werkkring met interessante projecten. Naast een op ervaring en opleidingsniveau afgestemde salariëring bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Als je wilt meegroeien met ons bureau en je bent op zoek naar een inspirerende werkomgeving met prettige collega’s dan vragen wij je te reageren.

Stuur je brief met CV naar:
Bureau Maris t.a.v. Cees Maris, Gildenveld 18, 3892 DG Zeewolde of mailen naar: info@bureau-maris.nl.
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Cees Maris. Tel 036 – 522 09 71. Bezoek ook onze website: www.bureau-maris.nl