Vacature Landschapsontwerper / Landschapsarchitect

Bij Bureau Maris werken reizigers, vaders, een voetbalster, detaillisten, moeders, tuinliefhebbers, wandelaars, een menner, een fluitiste, een volleyballer, amateurfotografen en een golfsurfer. Samen werken wij aan prachtige projecten, waar we trots op zijn.

Wij zijn een ontwerp- en adviesbureau op het gebied van landschapsarchitectuur, stedenbouw en inrichting openbare ruimte. Gevestigd in Zeewolde, verzorgen we in heel Nederland uitdagende projecten voor particulieren, overheid en bedrijfsleven, die zowel in het stedelijk als in het landelijk gebied zijn gelegen.

De werkwijze van ons bureau kenmerkt zich door een zeer flexibele en persoonlijke aanpak. Duurzaamheid is voor ons geen containerbegrip, het zit in onze genen. Samen met de opdrachtgever zoeken we altijd naar de beste, vaak creatieve, oplossing. Voor nu en voor de toekomst.

Momenteel zijn wij op zoek naar een:

Landschapsontwerper / Landschapsarchitect

In deze functie:
– Ondersteun je de projectleider van de projecten
– Adviseer je de opdrachtgevers adequaat tijdens het hele ontwerpproces, op verschillende schaalniveaus in landelijk en stedelijk gebied
– Ben je een echte teamplayer
– Heb je uitstekende communicatieve vaardigheden
– Heb je ervaring met MicroStation/Autocad, Indesign, Photoshop, Illustrator en Sketchup.
– Ben je creatief in je vak en heb je gevoel voor detail

Heb je een relevante HBO/WO-opleiding (bijvoorbeeld: Hogeschool Van Hall Larenstein, Wageningen Universiteit of Academie van Bouwkunst), ben je een teamplayer en zoek je een afwisselende, creatieve baan? Dan hebben wij een interessante functie voor jou.

Bureau Maris biedt een uitdagende werkkring met interessante projecten. Naast een op ervaring en opleidingsniveau afgestemde salariëring bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Als je wilt meegroeien met ons bureau en je bent op zoek naar een inspirerende werkomgeving met prettige collega’s dan vragen wij je te reageren.

Stuur je brief met CV naar:
Bureau Maris
t.a.v. Cees Maris
Gildenveld 18
3892 DG Zeewolde

of mailen naar: info@bureau-maris.nl

Voor nadere informatie kun je
contact opnemen met Cees Maris;
tel 036 – 522 09 71.