Vacature: Technisch Avonturier

Bij Bureau Maris werken reizigers, vaders, een voetbalster, detaillisten, moeders, tuinliefhebbers, wandelaars, een menner, een fluitiste, een volleyballer, amateurfotografen en een golfsurfer. Samen werken wij aan prachtige projecten waar we trots op zijn.

Wij zijn een ontwerp- en adviesbureau op het gebied van landschapsarchitectuur, stedenbouw en inrichting openbare ruimte. Gevestigd in Zeewolde, verzorgen we in heel Nederland uitdagende projecten voor overheid, bedrijfsleven en particulieren, die zowel in het stedelijk als in het landelijk gebied zijn gelegen.

De werkwijze van ons bureau kenmerkt zich door een zeer flexibele en persoonlijke aanpak. Duurzaamheid is voor ons geen containerbegrip, het zit in onze genen. Samen met de opdrachtgever zoeken we altijd naar de beste, vaak creatieve oplossing. Voor nu en voor de toekomst.

Momenteel zijn wij op zoek naar een:

Technisch Avonturier

In deze functie:

  • Ben je verantwoordelijk voor de technische werkvoorbereiding van projecten.
  • Is het belangrijk dat je zelfstandig kunt opereren en allround inzetbaar bent.
  • Ben je in staat om samen met de projectleider en ontwerpers tot gewogen technische oplossingen te komen.
  • Heb je teamgeest, bent flexibel en praktisch ingesteld.
  • Heb je natuurlijk cijfermatig inzicht en heb je ervaring met geautomatiseerde teken-, bestek- en calculatieprogramma’s. Bestekken worden vervaardigd in Bakker & Spees, getekend wordt in MicroStation. Ook zul je in aanraking komen met technische reglementen zoals de Standaard, UAV en ARW.

Samen met jou:

  • brengen we onze ontwerpen technisch verder;
  • stellen we beplantingsplannen op;
  • vervaardigen we ontwerp- en besteksramingen;
  • verzorgen we de aanbestedingen;
  • ondersteunen we de opdrachtgever bij de uitvoering.

Jij zorgt ervoor dat de ontwerpen uitvoerbaar worden!

Heb je een relevante HBO-opleiding (bij voorbeeld Hogeschool Van Hall Larenstein of HTS civiele techniek) en affiniteit met het werken aan de groene buitenruimte? Word jij enthousiast van technische uitdagingen en stop je pas met puzzelen als iedereen tevreden is? Dan hebben wij een interessante functie voor jou.

Bureau Maris biedt een uitdagende werkkring met interessante projecten. Naast een op ervaring en opleidingsniveau afgestemde salariëring bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Als je wilt meegroeien met ons bureau en je bent op zoek naar een inspirerende werkomgeving met prettige collega’s dan vragen wij je te reageren.

Stuur je brief met CV naar:

Bureau Maris
t.a.v. Cees Maris
Gildenveld 18
3892 DG Zeewolde

of mail hem naar: info@bureau-maris.nl

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Hans Damman;
tel 036 – 522 09 71.