Vacature: Technisch Werkvoorbereider

Bij Bureau Maris werken reizigers, vaders, een voetbalster, detaillisten,  een moeder, tuinliefhebbers, wandelaars, een menner, amateurfotografen en een golfsurfer. Samen werken wij aan prachtige projecten, waar we trots op zijn.

Wij zijn nl. een ontwerp- en adviesbureau op het gebied van landschapsarchitectuur, stedenbouw en inrichting openbare ruimte. Gevestigd in Zeewolde, verzorgen we uitdagende projecten voor overheid en bedrijfsleven, die zowel in het stedelijk als in het landelijk gebied zijn gelegen.

De werkwijze van ons bureau kenmerkt zich door een zeer flexibele en persoonlijke aanpak. Momenteel zijn wij op zoek naar een:

Technisch Werkvoorbereider

In deze functie:
• Ben je verantwoordelijk voor de technische werkvoorbereiding van projecten.
• Is het belangrijk dat je zelfstandig kunt opereren en allround inzetbaar bent.
• Ben je in staat om samen met de projectleider en ontwerpers tot gewogen technische oplossingen te komen.
• Heb je teamgeest, bent flexibel en praktisch ingesteld.
• Heb je natuurlijk cijfermatig inzicht en heb je ervaring met geautomatiseerde teken-, bestek- en calculatieprogramma’s. Bestekken worden vervaardigd in de RAW systematiek, getekend wordt in MicroStation. Ook zal je in aanraking komen met technische reglementen zoals de Standaard, UAV  en ARW.

De werkzaamheden waarvoor je wordt ingezet zijn:
– technisch uitwerken van vervaardigde ontwerpen
– vervaardigen van ramingen, zowel ontwerp- als bestek ramingen
– vervaardigen van bestek en de bestekstekeningen
– verzorgen van de inlichtingen en ondersteuning leveren bij aanbestedingen
– verzorgen van het incidenteel toezicht

Heb je een relevante technische achtergrond en een Hbo-opleiding (bij voorkeur HTS civiele techniek of Hogeschool Van Hall Larenstein) dan ligt hier een interessante functie voor jou. Kennis van de RAW systematiek en een CAD-tekenprogramma zijn een vereiste. Ervaring in een soortgelijke functie is een pre.

Het bureau biedt een uitdagende werkkring met interessante projecten. Naast een op ervaring en opleidingsniveau afgestemde salariëring bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Als je wilt meegroeien met ons bureau en je bent op zoek naar een inspirerende werkomgeving met prettige collega’s dan vragen wij je te reageren.

Stuur je brief met CV naar:
Bureau Maris t.a.v. Cees Maris, Gildenveld 18, 3892 DG Zeewolde of mailen naar: info@bureau-maris.nl.
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Hans Damman (Projectleider): Tel 036 – 522 09 71. Bezoek ook onze website: www.bureau-maris.nl