Vacature: Technisch Werkvoorbereider

Bij Bureau Maris werken reizigers, vaders, een voetbalster, detaillisten, moeders, tuinliefhebbers, wandelaars, een menner, een fluitiste, een volleyballer, amateurfotografen en een golfsurfer. Samen werken wij aan prachtige projecten, waar we trots op zijn.

Wij zijn een ontwerp- en adviesbureau op het gebied van landschapsarchitectuur, stedenbouw en inrichting openbare ruimte. Gevestigd in Zeewolde, verzorgen we in heel Nederland uitdagende projecten voor particulieren, overheid en bedrijfsleven, die zowel in het stedelijk als in het landelijk gebied zijn gelegen.

De werkwijze van ons bureau kenmerkt zich door een zeer flexibele en persoonlijke aanpak. Duurzaamheid is voor ons geen containerbegrip, het zit in onze genen. Samen met de opdrachtgever zoeken we altijd naar de beste, vaak creatieve oplossing. Voor nu en voor de toekomst.

Momenteel zijn wij op zoek naar een:

Technisch Werkvoorbereider

In deze functie:
– Ben je verantwoordelijk voor de technische werkvoorbereiding van projecten.
– Is het belangrijk dat je zelfstandig kunt opereren en allround inzetbaar bent.
– Ben je in staat om samen met de projectleider en ontwerpers tot gewogen technische oplossingen te komen.
– Heb je teamgeest, bent flexibel en praktisch ingesteld.
– Heb je natuurlijk cijfermatig inzicht en heb je ervaring met geautomatiseerde teken-, bestek- en calculatieprogramma’s. Bestekken worden vervaardigd in de Bakker & Spees, getekend wordt in MicroStation. Ook zul je in aanraking komen met technische reglementen zoals de Standaard, UAV en ARW.

De werkzaamheden waarvoor je wordt ingezet zijn:
– technisch uitwerken van ontwerpen.
– vervaardigen van ramingen, zowel ontwerp- als besteksramingen.
– vervaardigen van het bestek en de bestekstekeningen.
– verzorgen van de inlichtingen en ondersteunen bij aanbestedingen.
– verzorgen van het incidenteel toezicht.

Heb je een relevante HBO-opleiding (bij voorbeeld Hogeschool Van Hall Larenstein of HTS civiele techniek), word jij enthousiast van technische uitdagingen en stop je pas met puzzelen als iedereen tevreden is? Dan hebben wij een interessante functie voor jou.

Bureau Maris biedt een uitdagende werkkring met interessante projecten. Naast een op ervaring en opleidingsniveau afgestemde salariëring bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Als je wilt meegroeien met ons bureau en je bent op zoek naar een inspirerende werkomgeving met prettige collega’s dan vragen wij je te reageren.

Stuur je brief met CV naar:
Bureau Maris
t.a.v. Cees Maris
Gildenveld 18
3892 DG Zeewolde

of mailen naar: info@bureau-maris.nl

Voor nadere informatie kun je
contact opnemen met Hans Damman;
tel 036 – 522 09 71